Plata si livrareMODALITATI DE PLATA:


Preturile afisate contin TVA, sunt valabile in limita stocului disponibil si nu contin taxele de transport si ramburs. Preturile pot suferi modificari si din acest motiv vor fi confirmate telefonic inainte de operarea comenzii lansate de Dvs.


Pentru achizitionarea produselor din oferta noastra este necesara o comanda ferma, pe care o puteti face:

- telefonic,

- folosind aplicatia online (ulterior veti fi contactat telefonic pentru a se confirma disponibilitatea pieselor si a se verifica daca piesele comandate corespund conform seriei de caroserie a masinii Dvs.)

- sau e-mail la adresa contact@comenzipieseauto.ro


impreuna cu datele necesare pentru emiterea documentelor fiscale:

- Cod produs si cantitate solicitata,

- Denumire persoana fizica/juridica,

- CIF/CNP,

- Nr. inregistrare la Registrul Comertului (pentru persoane juridice),

- Sediu/Domiciliu,

- Cod IBAN si banca (pentru personae juridice),

- Nr. telefon pentru contact.


Pentru produsele care nu se afla pe stoc la data efectuarii comenzii, termenul de livrare se va comunica ulterior.


Plata se poate realiza:

- numerar la sediul firmei noastre;

- plata ramburs (numerar) la primirea coletului;

- prin transfer bancar (livrarea se va efectua dupa ce banii au fost transferati in contul SC DEKA AUTO GRUP SRL).
LIVRAREA PRODUSELOR:


Produsele din aceasta oferta pot fi achizitionate astfel:

- in Bucuresti se pot ridica din Aleea Botorani, nr 4, Bl. V82, Sc.A, Parter, Ap.4, Sector 5 in zona Prosper (intersectia B-dul 13 Septembrie cu Strada Mihail Sebastian) Luni- Vineri in intervalul orar 9-18, dupa ce in prealabil au fost comandate telefonic;

- se pot livra in Bucuresti de catre un angajat al firmei noastre in 2-4 ore de la confirmarea telefonica a comenzii, cu un cost de livrare de 15 lei, indiferent de greutatea coletului. Acesta va incasa contravaloarea comenzii la predarea acesteia. Livrarile in Bucuresti se efectueaza in intervalul orar 9.30- 17 de luni pana vineri.

- se pot livra in tara cu firma de curierat Fan Curier doar in localitatile pentru care nu se percep kilometrii aditionali (km 0); localitatile le puteti verifica accesand urmatorul link http://www.fancourier.ro/acoperire/. Costul de transport este 21 lei pentru un colet de 1kg si se adauga 1 leu pentru fiecare kg suplimentar (Ex.: pentru un colet de 4 kg costul total de transport este de 24 lei). Plata se face ramburs la primirea coletului.Va stam la dispozitie pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, atat prin e-mail cat si telefonic in timpul programului de lucru: LUNI-VINERI 9-18.

Copyright © 2009, Deka Auto Grup SRL
Optimizare SEO realizata de Promovareoptimizareseo.com.